Over WBF Advies

“WBF advies richt zich op advisering en ondersteuning van MKB ondernemingen, maar dan nét even anders.”

Breed georiënteerd

Eric-Jan Willems is bedrijfskundig- en bedrijfseconomisch specialist met een breed toepasbare ervaring. Als ondernemer in de maakindustrie en als financieringsspecialist bij diverse zakenbanken. Met kennis van bedrijfsfinancieringen en herstructureringen, een flinke dosis levenservaring en strategisch inzicht, biedt WBF advies aantoonbare meerwaarde voor MKB-bedrijven.

Advies met ervaring

Willems was 18 jaar actief in de maakindustrie, waarvan 9 jaar als ondernemer. Hij weet dus waar hij het over heeft als hij ondernemers adviseert. Hij kent de dynamiek van het familiebedrijf van binnenuit. De rolverdelingen en de belangen, de kansen en de bedreigingen. Hij stond mede aan het roer van een familiebedrijf dat units produceerde voor intern- en extern transport, met zelf ontworpen producten, die ook werden geëxporteerd. In korte tijd wist hij een solide structuur op te bouwen en dankzij een gezamenlijke inspanning een substantiële groei te realiseren. Toen het tij keerde, greep hij op tijd in waardoor het bedrijf zonder al te grote verliezen kon worden overgedragen aan een nieuwe koper.

U wilt als ondernemer niet alleen deskundig advies en ondersteuning, maar ook een klankbord voor uw specifieke behoeften. Hij ondersteunt u graag bij uw ambities en strategische keuzes en blijf zoeken naar de best mogelijke oplossingen.

Meer weten over Eric-Jan Willems? Bekijk zijn LinkedIN-profiel.