Nieuws

Niet gespeend van enige kennis in de maakindustrie startte Eric-Jan Willems het adviesbedrijf WBF Advies voor het mkb in de maakindustrie. Achttien jaar lang heeft hij zijn sporen daarin verdiend waarvan negen jaar als ondernemer. De afgelopen negen jaar heeft hij als financieringsspecialist business banking opdrachten vervuld bij ABN AMRO, Deutsche bank, FGH, Fortis, Rabobank en SNS.

Lees meer »

Niet gespeend van enige kennis in de maakindustrie startte Eric-Jan Willems (1965) vorig jaar zijn adviesbedrijf voor het mkb in de maakindustrie: WBF Advies te Hooge Mierde. Achttien jaar lang heeft hij zijn sporen verdiend in de maakindustrie, waarvan negen jaar als ondernemer.

Lees meer »

De dynamiek en snelheid van ontwikkelingen in de maakindustrie vragen van ondernemers om van alle markten thuis te zijn als ze willen consolideren of groeien. Adviseur Eric-Jan Willems pleit ervoor dat ondernemers niet alleen focussen op de cijfers, maar dat ze investeren in een gezonde balans voor hun totale bedrijfsvoering. Zo kunnen ze het plezier in ondernemen behouden en gewenste resultaten bereiken.

Lees meer »

WBF advies richt zich op advisering en ondersteuning van MKB bedrijven in de maakindustrie, maar dan nét even anders. Eric-Jan Willems is met zijn specifieke ervaring als ondernemer in de maakindustrie en financieringsspecialist in het bankwezen onderscheidend.

Ondernemerschap, bedrijfsfinancieringen en herstructureringen; Willems heeft het allemaal meegemaakt. Hij beschikt niet alleen over 18 jaar expertise in de maakindustrie (waarvan 9 jaar als ondernemer), maar was ook 9 jaar actief als interim financieringsspecialist in de bancaire sector. Met zijn opgedane kennis en ervaring biedt hij ondernemers ondersteuning bij strategische, bedrijfskundige en financiële vraagstukken.

WBF advies is dankzij het netwerk in de maakindustrie én de bancaire sector op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in beide werelden.